Qeveria e MZ: ABAZOVIQ URON VITIN E RI

Dritan Abazi, Dritan AbazovicNënkryetari i Qeverisë së Malit të Zi dhe lideri i Lëvizjes Qytetare URA Dr. Dritan Abazoviq iu uroi qytetarëve Vitin e Ri.

“Dëshiroj që 2021-shi të jetë vit i tolerancës, stabilitetit, shpërndarjes më të madhe të drejtësisë, reformave gjithëpërfshirëse, rimëkëmbjes ekonomike dhe fillimeve të reja. Viti 2021 le të ju sjellë qytetarëve të Malit të Zi më pak brenga, e më shumë lumturi.

Vitin e kaluar, pa dyshim, e shënuan të gjithë punëtorët shëndetësor, prandaj në 2021-shin ju uroj nga zemra që të vazhdojnë me misionin e zakonshëm, me më pak stres dhe mundim.

Prandaj, viti 2021 le të ju sjellë të gjithëve atë që 2020 nuk arriti”, tha Abazoviqi në uresë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…