Qeveria e MZ: KOMUNA E ULQINIT NË FESTIVALIN E INVESTIMEVE NË BUDVË

Komuna e Ulqinit do të marrë pjesë në Festivalin e 5 të investimeve dhe patundshmërive (FREI), i cili të hënën fillon në Budvë, ka deklaruar ministri malazez i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq.

Ai në intervistën për Dnevne novine ka thënë që FREI është manifestim qendror i cili merret me tematikën e investimeve dhe patundshmërive në Mal të Zi.frei_2012-BIGVitin e kaluar zyrtarët e komunës së Ulqinit kanë prezantuar veçanërisht në këtë festival mundësinë e investimeve në Plazhin e madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…