Qeveria e MZ: KUOTAT PËR UNIVERZITETET E SHQIPËRISË

Ne kuader te bashkpunimit  te mire ne mes  Ministrise per te Drejtat e Njeriut dhe Pakicave te Qeverise se Malit te Zi dhe Ministrise se Arsimit dhe Shkences  te Qeverise se Republikes se Shqiperise  edhe kete vit u siguruan kuotat per regjistrim te kandidateve nga Mali i Zit te cilet deshirojne te studijojne ne Universitetet e Shqiperise.

Kuotat  e aprovuara  jane si ne vijim:

UNIVERSITETI I TIRANËS – U.T.

U.T        HISTORI                   2

U.T        GJEOGRAFI             2

U.T        GJUHE-LETERSI       2

U.T        GAZETARI                2

U.T        ARKEOLOGJI           2

U.T        MATEMATIKE         4

U.T        FIZIKE                       4

U.T        TEK.INFORMACI     4

U.T        GJUHE  ANGLEZE    3

U.T        GJUHE  GJERMAN   2

U.T        PSIKOLOGJI              5

U.T        PUNE SOCIALE        5

U.T        FILOZOFI                  5

U.T       ADMINISTRIM-BIZ       6

U.T       DREJTESI                        3

 

UNIVERSITETI MJEKESOR I TIRANES – F.M.T 

F.M.T   MJEKESI E PERGJ          5

F.M.T   FARMACI                        5

F.M.T    STOMATOLOGJI            5

F.M.T.   SHENDET  PUBLIK        5

F.M.T     INFERMERI E PERGJ    5

F.M.T     MAMI                            5

F.M.T     TEKNIK LABORATORI   5

F.M.T.    FIZIOTERAPI                   5

UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANES – U.P.T 

U.P.T      INXH. NDERTIMI           2

U.P.T      INXH. HIDROTEKNIKE   2

U.P.T      INXH. MJEDISI                2

U.P.T      ARKITEKTURE                 2

U.P.T      URBANIST                       2

 

UNIVERSITETI LUIGJ GURAKUQI/SHKODER – U.L.G

U.L.G     GJUHE/LETERSI              3

U.L.G.   GAZ.KOMUNIKIM           3

U.L.G.   INFORMATIKE                 10

U.L.G.   BIOLOGJI/KIMI                 3

U.L.G.   INFERMERI E PERGJI.      12

U.L.G   INFERMERI/FIZIOTERA    10

U.L.G   MESUESI/ARSIM FILLOR   10

U.L.G.  MESUESI PER ARSIM          8

U.L.G   PSIKOLOGJI                           5

U.L.G   PUNE SOCIALE                      5

U.L.G  EDUKIM FIZIK-SPORT        7

U.L.G  FINANCE/KONABILITET    7

U.L.G  ADMINISTRIM/ BIZNES     8

U.L.G  TURIZEM                           15

U.L.G   GJUHE ANGLEZE             4

U.L.G   GJUHE GJERMANE         3

U.L.G   DREJTESI                          7

UNIVERZITETI I ARTEVE,TIRANE – U.A.T

U.A.T    REGJI FILMI DHE TV      1

U.A.T   AKTRIM                            1

U.A.T   REGJI                                 1

U.A.T   SKENOG/KOSTUM          1

U.A.T  PIKTURE                             2

U.A.T  PEDAGOGJI  MUZIKORE   2

UNIVERSITETI I SPORTEVE,TIRANE – U.S.T 

U.S.T.  SHKENCAT E LEVIZJES       2

US.T.  FUSHAT E VEP. FIZIKE        2

AKADEMIA E ARTEVE,SHKODER – A.A.SH 

A.A.SH.    DIRIGJIM                        2

A.A.SH    PIKTURE                          2

A.A.SH    PIKTURE/GRAFIKE         2

A.A.SH  PEDAGOGJI MUZIKORE  2

 

Kandidatët duhet të paraqesin dokumentet fakulteteve gjegjëse DERI ME DATEN 20 SHTATOR 2013. Prej dokumenteve duhet të dorëzojnë:

– Fotokopje te notarizuar ne Republiken e Shqiperise,te Diplomes dhe te deftesave te shkollimit te mesem

– Fotokopje te dokumentit te identifikimit

– Pagesa 1.600 leke

– 2 fotografi

Rezultatet e kandidateve fitues do te shpallen  duke filluar nga data 1 tetor.

Regjistrimi i kandidateve fitues do te behet nga data 1 tetor deri me daten 8 tetor 2013 prane fakulteteve gjegjese.

Te gjithe kandidateve ju urojme suksese ne regjistrim dhe studime.

 

PER INFORMATA ME TE HOLLESISHME MUND TE KONTAKTONI NE TEL E MINISTRISE PER TE DREJTAT E NJERIUT DHE PAKICAVE  020 482-324, 020 482 325 nga ora 10:00 deri ne ora 14:00.

 

Keshilltari ne Ministrine e te Drejtave te Njeriut dhe Pakicave,

Fikret  Lulanoviq

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Gjekë Gjonaj: Shpirti arsimdashës i mësimdhënësve shqiptarë në SHM “Vëllazërim –Bashkim” i përballoi sfidat e kohës
Gjekë Gjonaj: Shpirti arsimdashës i mësimdhënësve shqiptarë në SHM “Vëllazërim –Bashkim” i përballoi sfidat e kohës

Shënimi i Ditës së Shkollës së Mesme “Vëllazërim – Bashkim” të Ulqinit, i cili u mbajt ditën e martë, më 21 mars, i tejkaloi përmasat e një dite të zakonshme festive, e cila shumë vite më parë kremtohej

Ulqin: OFERTA PËR PUNËSIM NË “RIVA RESTAURANT“ NË RANË
Ulqin: OFERTA PËR PUNËSIM NË “RIVA RESTAURANT“ NË RANË

Riva Restaurant & Terrace ofron vende pune: kamarier/e, ndihmës kamarier/e, banakier/e, ndihmës banakier/e, ndihmës/e ne kuzhinë, mirëmbajtëse/ pastruese. Kontakt: hotel-riva@hotmail.com tel. +38267324393,

Bashkësia Islame: SONTE TERAVIA E PARË, NESËR DITA E PARË E AGJËRIMIT
Bashkësia Islame: SONTE TERAVIA E PARË, NESËR DITA E PARË E AGJËRIMIT

Bashkësia Islame e Ulqinit njoftoi se sonte në të gjitha xhamitë e Ulqinit do të mbahen teravitë e para. Kjo do të thotë se nesër, e enjte, më 23 mars, është dita e parë e agjërimit në muajin e Ramazanit.

Supermarketi SARS: AKSIONI „STOP INFLACIONIT“
Supermarketi SARS: AKSIONI „STOP INFLACIONIT“

Na vizitoni dhe shfyrtëzoni ofertën të cilën e kemi pregaditur për ju. Aksioni vlen në të gjithë marketët e SARS-it. Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund

Memorandum për bashkëpunim me Eko Fondin – Fokus në pastrimin e Port Milenës
Memorandum për bashkëpunim me Eko Fondin – Fokus në pastrimin e Port Milenës

Kryetari i Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari dhedrejtori ekzekutiv i Fondit për Mbrojtjen e MjedisitJetësor të Malit të Zi (Eko Fondi) Drashko Boljeviqkanë nënshkruar Memorandum për Bashkëpunimi, me