Qeveria e MZ: NË VIJIM SHQYRTIMI PUBLIK MBI LIGJIN PËR TË DREJTAT E PAKICAVE

Vlada, QeveriaMinistria për të drejtat e njeriut dhe pakicave ka njoftuar që ka filluar shqyrtimi publik mbi Draftin e ligjit për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për të drejtat dhe lirit e pakicave, e cila do të zgjas deri më 5 shtator.

Në Ulqin, siç thuhet nga kjo ministri, shqyrtimi publik mbi dokumentin e propozuar do të organizohet me 4 shtator.

Të gjithë propozimet, sugjestionet dhe komentet në këtë tekst mund të dorëzohen në Ministri apo në e-mail: mersudin.gredic@gov.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…