Qeveria e MZ: PREJ TË MARTËN BIEN ÇMIMET E KARBURANTIT

Gorivo, Dizel, Benzin, Karburanti, Nafta, BenzinaNë Mal të Zi prej mesnate do të ulen çmimet e të gjitha llojeve të karburantit, u njoftua të hënën nga Ministria e Ekonomisë.

Në pesëmbëdhjetë ditët e ardhshme litri i eurosuperit BMB 98 do të jetë 1,31 euro, që është katër cent më pak se deri tani.

Çmim tre cent më të ulët do të kenë eurosuperi BMB 95, eurodizeli dhe mazuti. Litri i BMB 95 do të kushtojë 1,28, eurodizelit 1,16, ndërsa mazutit 1,31.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…