Qeveria e re e MZ: NJË ULQINAK DHE SHQIPTAR PËR HERË TË PARË ZËVENDËS KRYEMINISTËR

Tani (4)Saktësisht tre javë para ditëlindjes së tij të 35-të, Dr. Dritan Abazoviqi u zgjodh të premten në postin e nënkryetarit të Qeverisë së Malit të Zi.

Ai, si zëvendës kryeministër, do të jetë përgjegjës për koordinimin e punës së shërbimeve të sigurisë dhe politikës së jashtme.

Kjo është hera e parë në historinë e këtij shteti që një Shqiptar dhe Ulqinak ushtron njërin nga funksionet më të rëndësishme në Mal të Zi.

Abazoviq është lider i Lëvizjes Qytetare URA dhe i koalicionit “E zeza në të bardh”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…