Qeveria: EUROPA PËRCJELL GJITHÇKA ÇFARË PO NDODH ME KRIPORE

 

Dirk LangeKëtë javë në Mal të Zi ka qëndruar delegacioni i Komisionit evropian në krye me shefin e Njësisë për Mal të Zi në Drejtorin e përgjithshme për politikë të fqinjëve dhe negociata për zgjerim Dirk Lange.

Gjatë vizitës Lange bisedoi me ministrinë e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit, Branimir Gvozdenoviq.

Tema kryesore ishte Kriporja, e cila, siç theksoi Lange, është e rëndësishme në suaza evropiane.

“Momentalisht nuk ekzistojnë kërcënimet të cilat eventualisht do të rrezikonin mbrojtjen e zonës në të cilën ndodhet Kriporja e Ulqinit“, njoftohet nga kabineti i Gvozdenoviqit mbas këtij takimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…