Qeveria: EVROPA DO TË NDIHMOJË FINANCIARISHT MBROJTJEN E KRIPORES

Vlada, QeveriaNga Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit njoftohet se çështja e mbrojtjes së Kripores është në fokusin e opinionit vendas dhe ndërkombëtar për shkak të rëndësisë globale që ajo e ka për mjedisin jetësor nga aspekti i mbrotjes së shpendëve dhe habitatit të tyre migrator.

Siç theksohet, Komisioni Evropian ndërmorri obligimin që më shumë mjete të ndajë për skenarin optimal i cili parashihet sipas Studimit të cilin e hartuan ekspertët evropian.

Ai patjetër nënkupton inicimin e procesit të prodhimit në këtë ndërmarrje më të vjetër në Ulqin, ku, tash pesë vite, nuk ka grumbullim të „kristaleve të kripes“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…