Qeveria: GJOBITEN DY OBJEKTE NË PLAZHIN E VOGËL

Vlada, QeveriaDy lokale në Plazhin e Vogël në Ulqin u gjobiten për shkak të mosrespektimit të Trupit Nacional Koordinues, u publikua në llogarinë Tviter të Qeverisë së Malit të Zi.

“Shtabi Operativ për kontrollin inspektues thekson se çdo mosrespektim tjetër i masave do të rezultojë me përgjegjësi penale dhe ndalimin e ushtrimit të veprimtarisë”, shtojnë nga Qeveria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…