Qeveria: KARANTINA PËR KORONAVIRUS NDOSHTA NË ZOGAJ

12. sjednica Vlade Crne Gore (7)Qeveria e Malit të Zi po shqyrton disa lokacione të cilët mund të jenë karantinë në rast të përhapjes masovike të korona virusit, shkruan “Vijesti”.

Siç thuhet, njëri nga lokacionet në këto plane është ish reparti ushtarak në Zogaj.

Nga Instituti për shëndetin publik theksojnë se rreziku nga infektimi me virusin e ri në vendin tonë momentalisht është i ulët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…