Qeveria: KRIPORJA DO TË JETË PARK I NATYRËS

Kriporja, SolanaNga Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit kanë njoftuar se është në vijim procedure e shpalljes së Kripores së Ulqinit park të natyrës.

Së bashku me Kriporen, lokalitetet Plazhi i madh dhe Liqeni i Shasit do të inkuadrohen në rrjetin ekologjik të njohur si NATURA 2000.

Hulumtimet në terren për vendosjen e këtij lloji të mbrojtjes, të cilin e kërkon Bashkimi evropian, do të fillojë muajin e ardhshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…