Qeveria Malit të Zi: FOSHNJORJA E RE NË ULQIN

Vrtic, FoshnjorjaNga Qeveria malazeze kanë njoftuar që me mjetet e Bankës zhvillimore të Këshillit evropian do të ndërtohen tetë foshnjore në Mal të Zi, ndër të cilat edhe në Ulqin.

“Bëhet fjalë për projektin e avancimit të edukimit dhe arsimimit parashkollor”, është deklaruar zyrtarisht në Podgoricë.

Me planet hapësinor të komunës është parashikuar që kjo foshnjore të ndërtohet në Fushën e Ulqinit.

Momentalisht, çmimi i qëndrimit mujor të fëmijëve në foshnjoret shtetërore kushton 40 euro, thanë nga Qeveria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…