Qeveria: MBI 370.000 EURO PËR EKSPROPRIJIME NË ULQIN

Vlada, QeveriaQeveria në largim e kryeministrit Dushko Markoviq miratoi Informatën për shfrytëzimin e mjeteve nga Rezerva rrjedhëse buxhetore dhe dha pëlqimin që nga rezerva të sigurohen 373.628,50 euro për Komunën e Ulqinit.

Siç theksohet, mjetet do të shfrytëzohen për eksproprijimin e tokës për nevojat e Projektit “Furnizimi me ujë dhe derdhja e ujërave të zeza në Bregdetin Malazez”, faza V, në komunën e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…