Qeveria: NË ULQIN DORËZOHEN 201 KËRKESA PËR LEGALIZIM

Legalizacija, LegalizimiNga Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit të Malit të Zi të premten njoftuan se në Ulqin u dorëzuan 201 kërkesa për legalizim të objekteve të paligjshme.

Para tre javësh ky numër ishte 140.

Në territorin e komunës së Ulqinit numri zyrtar i objekteve ilegale është pesë mijë, por ai është shumë më i lartë.

Nga Ministri prapë kanë apeluar tek qytetarët që të fillojnë procesin e legalizimit dhe të aplikojnë në afatin e paraparë, jo më vonë se deri me 15 korrik të këtij viti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…