Qeveria: PIKA E RE KUFITARE ME SHQIPËRINË NË VITIN 2020

12. sjednica Vlade Crne Gore (7)Qeveria e Malit të Zi miratoi Informatën për realizimin dhe mënyrën e financimit të lidhjes së rrugës dhe ndërtimin e pikës së përbashkët kufitare Skje – Zogaj.

Marrëveshja në mes dy qeverive për hapjen e kësaj pike të përbashkët kufitare për komunikacionin rrugor dhe liqenor të udhëtarëve u nënshkrua në Shkodër me 3 korrik të vitit 2018.

Nga Qeveria malazeze thonë se është planifikuar që kjo pikë kufitare të jetë në funksion deri në fund të vitit 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…