Qeveria: QAZIM HOXHIQ NË MINISTRINË E TURIZMIT

Qazim HoxhiqUlqinaku Qazim Hoxhiq do të jetë drejtor gjeneral për menaxhimin e destinacionit turistik në Ministrinë e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit, mëson Portali Ul-info.

Hoxhiq (32) është momentalisht i punësuar në Organizatën turistike të Ulqinit dhe është shef i Këshillit komunal të Socialdemokratëve (SD).

Është themelues i klubit të parë të kitesurfit në Mal të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…