Qeveria: QERANIQ EDHE MË TEJ KRYETAR I GJYKATËS PËR KUNDËRVAJTJE

Sud-Gjykata-GjyqiKryetari i deritashëm i Organit lokal për kundërvajtje Feriz Qeraniq do ta kryejë këtë detyrë edhe në periudhën e ardhshme, mëson Portali Ul-info.

Qeveria e Malit të Zi me propozim të Ministrisë së drejtësisë ka arritur përfundimin që Qeraniqi edhe në periudhën e kaluar me sukses, ndërgjegje dhe në mënyrë profesionale i ka kryer detyrat e besuara të punës.

Kjo është garantë se ai me sukses do ta kryejë këtë funksion, thuhet në vendimin të cilin e miratoi Qeveria e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci