Qeveria: RËRA NGA BUNA PËR GARËN E VOLEJBOLLIT NË BUDVË

Odbojka„Komiteti Olimpik i Malit të Zi iu drejtua Drejtorisë për Ujëra me kërkesën për donacionin e rërës nga Ulqini për nevojat e mbushjes së terrenit, e cila e vetmja i plotëson kriteret e rrepta të Federatës Evropiane të Hendbollit sa i përket granulimit. Po ashtu, rëra nga Plazhi i Madh sipas karakteristikave të saja është e sigurtë dhe e përshtatshme për përdorim të tillë, sepse rëra nga lumi nuk është e sigurt për lojë dhe përdorimi i saj nuk lejohet“, thuhet në Informatën të cilën e ka miratuar Qeveria e Malit të Zi.

Siç transmeton Portali Analitika, Mali i Zi është nikoqir i Lojërave të vendeve të vogëla të Evropës, të cilët mbahen në Budvë, nga 28 maji deri më 1.06.2019.

Një nga sportet i cili është në programin e Lojërave është volejbolli në rërë, për të cilin Drejtoria për Ujëra i dha 250 meter kub të rërës nga Ulqini për mbushjen e terrenit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer