Qeveria: RIKONSTRUKTIMI I RRUGËS ULQIN-KRYTHË

Rruga_Krytha_Katerkollë_Ulqin1Për aksin rrugor Ulqin-Krythë gjatë vitit 2014 do të kryhet punimi i dokumentacionit teknik dhe do të fillojnë punimet. Punimet do të financohen prej kredisë së Bankës evropiane investuese, thuhet në Informatë të cilën pak kohë më parë e ka miratuar Qeveria e Malit të Zi.

Vlera e llogaritur e punimeve për rikonstruktimin e këtij aksi rrugor me gjatësi 13.5 km, me gjerësi mesatare 2×3.0m, do të jetë nëntë milion euro.

Shtohet që punimet në këtë aks duhet të nisin në vjeshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…