Qeveria: RIKONSTRUKTIMI I SHKOLLËS SË MESME NË ULQIN

shkolla e mesme Ulqin, srednja skola UlcinjShkolla e mesme “Vëllazërim-bashkim” në Ulqin vitin e ardhshëm duhet të jetë e rikonstruktuar dhe me kushte më të mira për punë, njoftohet nga Qeveria e Malit të Zi.

Siç thuhet në kumtesë të Ministrisë së ekonomisë, në fund të këtij muaji në këtë institucion arsimor në Ulqin do të fillojnë punimet në zbatimin e masave të efikasitetit energjik.

Afati për përfundimin e këtyre punimeve, të cilat do ti kryej një konsorcium nga Nikshiqi, është fundi i vitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…