Qeveria: TË PREMTËN MBLEDHJA E KUVENDIT TË KOMUNËS, INSTITUCIONET LOKALE TË MOS SHNËDRROHEN NË CIRK

Qeveria e Malit të Zi ka vendosur që të premten, më 3 qershor, të mbajë seancën konstitutive të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Në Ligj thuhet se Kuvendi i Komunës quhet i formuar në momentin kur zgjidhet kryetari i këtij organi legjislativ.

Ministri i Administratës Publike Marash Dukaj tha se zyrtarët e këtij resori qeveritar do të ndjekin punën e nesërme të parlamentit lokal.

Kryeministri Dritan Abazoviq shprehu bindjen se seanca e të premtes do të kalojë në pajtim me kulturën demokratike duke apeluar që institucionet e administratës lokale të mos shndërrohen në cirk.

Ministri për të Drejtat e Njeriut dhe Pakica Fatmir Gjeka tha se në Ulqin po përdhunohet demokracia, po shkelen në mënyrë drastike procedurat ligjore dhe e drejta e qytetarëve për vetëqeverisje lokale.

One Response

  1. Ju ashtu ashtu jeni cirk tash 20 vjet.
    Fort jeni tu vujt për vetqeverisje qytetare, e ma për popull marut prej kasavetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.