Qeveria: TENDERI PËR EFIKASITETIN ENERGJETIK NË SHTËPINË E SHËNDETIT NË ULQIN

Shtepia e shendetit, Dom zdravljaMinistria e Shëndetësisë shpalli të mërkurën thirrjen publike për realizimin e masave të efikasitetit energjetik në Shtëpinë e Shëndetit në Ulqin.

Tenderi për përzgjedhjen e kryerësit të punimeve për objektet Spitali i Përgjithshëm në Tivar dhe Shtëpia e Shëndetit në Ulqin ka vlerën rreth 1,6 milion euro dhe do të jetë i hapur deri me 14 mars.

Projekti financohet nga kredia e Bankës Ndërkombëtare për Ripërtëritje dhe Zhvillim, dhe ka të bëjë me kryerjen e punimeve në zëvendësimin e dyerve dhe dritareve, vendosjen e termoizolimit në fasadë, përmirësimin e sistemit të ndriçimit dhe atij të nxemjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…