Qeveria vendosi: ZENKA DHE LUMOVIQ NË “PARADËN E KRENARISË”

vlada-crne-goreMinistri për të drejtat e njeriut dhe pakicave Mehmed Zenka dhe ministri i kulturës Janko Lumoviq do të marrin pjesë në Paradën e krenarisë me 17 dhjetor në Podgoricë në emër të Qeverisë së Malit të Zi.

Ky manifestim do të mbahet të dielën, me 17 dhjetor.

Shumica e partive politike në Mal të Zi ka vërtetuar se do t’i kenë përfaqësuesit në Prajd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…