Qeveria: ZENKA ANËTAR I KËSHILLIT PËR PRIVATIZIM

mehmed-zenkaQeveria e Malit të Zi në mbledhjen e parë ka caktuar anëtarët e ri të Këshillit për privatizim dhe projekte kapitale.

Në krye të këtij këshilli do të jetë kryeministri Dushko Markoviq, e anëtar, përveç të tjerëve, do të jetë edhe ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave Mehmed Zenka.

“Këshilli është formuar me qëllim të mbrojtjes së interesave të Malit të Zi në procesin e privatizimit dhe për punën e vet i jep përgjegjësi Qeverisë së Malit të Zi”, thuhet në faqen e institucionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…