Qiramarrja: GAZIVODA DËSHIRON KRIPOREN

SolanaIsh drejtori i Kripores Lubo Gazivoda do të dorëzojë ofertën për qiramarrje të kompanisë më të vjetër të Ulqinit, shkruan “Vijesti”.

Gazivoda tha për këtë gazetë që me siguri do të dorëzojë ofertën mbasi që ti studioi detajet e shpalljes publike të cilën e publikoi administrata e falimentimit të Kripores.

Ai, përndryshe, për vite të tëra me sukses e menaxhon kompaninë e cila merret me përpunimin dhe shitjen e kripës së importuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci