Radulloviq: KAO TËRË VERËN NË BRIGJET E BUNËS

Zarko RadulovicKryetari i Shoqatës së Turizmit Malazez Zharko Radulloviq deklaroi se ekzistojnë objektet të cilët janë tërësisht ilegal dhe të cilët “kanë bërë kaos tërë verën”.

“Konkretisht flas për Ulqinin dhe zonën rreth Adës së Bunës. Këtyre objekteve askush nuk mund ti bënte asgjë, vetëm vitin e ardhshëm ato mund të fshihen tërësisht, por tërë verën kanë punuar ilegalisht”, tha ai.

Sipas fjalëve të tija, zona informale nga viti në vit ishte në rënie, ndërsa këtë vit prapë ka kulminuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…