Raduloviq: EH SIKUR TË KALONTE VALDANOSI …

Zarko RadulovicNjë nga bashkëpronarët e hotelit “Splendid” Zharko Radulloviq ka deklaruar sot që ishte gabim i madh që kompania Cubus lux nuk ka ndërtuar hotele në gjirin e Valdanosit në vitin 2010. “Sikur të kalonte Valdanosi atëherë ne sot do të kishim atje dy hotele dhe vitin e ardhshëm në maj të tretin dhe investimin e rrumbullakuar”, tha ai për “Vijesti”.

Radulloviq shtoi që askush asnjëherë nuk ka dhënë përgjegjësi për këtë gjë dhe nuk do të jap përgjegjësi për dështimin e këtij projekti.

Gazetari i kësaj të përditshme shkruan që Ulqinakët në këtë rast kishin të drejtë sepse i ashtuquajturi partneri strategjik i Qeverisë së Malit të Zi mbas kësaj ka bankrotuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…