Ranacakët përgatisin peticionin: TA MBROJMË PARKUN NGA BETONIMI

betonimi i parkutBanorët e Ranës kanë paralajmëruar që do të iniciojnë nënshkrimin e peticionit për mbrojtjen e parkut në këtë pjesë të qytetit nga betonimi i planifikuar, siç është parashikuar në Draftin e Planit-hapësinor urbanistik të Ulqinit.

Ato për Portalin Ul-info kanë njoftuar që nuk mund të besojnë se dikujt i ka shkuar ndërmend kjo ide e çmendur, e aq më të paqartë e kanë si është gjetur ajo në Draftin e PHU-së. “Me javë qytetarët e Stambollit kanë protestuar për shkak të qëllimit që të ndërtohet në Gezi park, kështu që edhe ne mundemi për shkak të një hapësire të gjelbër në Plazhin e vogël”, thanë Ranacakët.

Organizatat joqeveritare nga Ulqini kanë paralajmëruar që me këtë rast do të organizohet performansi në park. “Sikur të reagonim në kohë ndoshta nuk do të ishte ndërtuar ai objekti i tmerrshëm në Kala”, tha drejtori i MOGUL-it Xhemal Peroviq dhe shton që kjo OJQ do të bëj çdo gjë që të parandalohet betonimi i parkut në Plazhin e vogël.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit