“Rasti Castellana“: HYRJA NË BULEVARD SIPAS PLANIT TË VITIT 2012

Castellana, Bulevardi Teuta„Ne dëshirojmë t’i mundësojmë të gjithëve në Ulqin të punojnë pa pengesa, por mendojmë se nuk është mirë që në një vend të devastohet bulevardi „Teuta“ në mënyrë që diçka e tillë mos të bëhet rregull. Kështu, në një nga mbledhjet e ardhshme të Kuvendit komunal do të bihet vendimi për ndryshimin e Planit detaj urbanistik për këtë pjesë të qytetit“, i është thënë Portalit Ul-info nga administrata lokale.

Mirëpo, kompania „Castellana“ nga Podgorica e cila po ndërton pikën e karburantit në bulevard i ka të gjitha lejet për këtë punë, pra edhe të hap kalimin për objektin e vet i cili çon në Plazhin e madh, në bazë të PDU-së i cili në Parlamentin lokal është miratuar në vitin 2012.

Për këtë arsye, juristët të cilët i kemi kontaktuar vlerësojnë se kompania nga Podgorica mund të kërkojë kompensim në gjykatë.

Së shpejti pritet pranimi teknik i pikës së karburantit në mënyrë që nga fillimi i vitit të ardhshëm ajo të fillojë me punë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci