“Rasti Otrant”: VAZHDIMI I GJYKIMIT ME 14 MAJ

HOTEL-OTRANT-ULCINJ.2 (1)Gjykatësi në lëndën të cilën punëtorët e hotelit “Otrant” kanë iniciuar kundër ish pronarëve të këtij objekti, kompanisë “Barkli Montenegro”, Lirija Buzuku, e cila është edhe kryetare e Gjykatës themelore në Ulqin, ka caktuar që ai proces të vazhdojë me 14 maj, në ora 11.30.

Meqenëse punëtorët kanë paditur edhe qiramarrësit e tanishëm të “Otrantit”, kompaninë “Argos”, atëherë me siguri do të vijë deri tek bashkimi i këtyre lëndëve, kështu që i gjithë procesi do të zgjatet, mëson Portali UL-info.

Para fillimit të seancës së fundit gjyqësore, të enjten e kaluar, erdhi deri tek konflikti verbal në mes të avokatit të punëtorëve Nebojsha Batriqeviq dhe mbrojtësit të të paditurve, Vanja Mugosha dhe Millosh Komneniq, për ç’arsye nuk  u mbajt ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit
Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit

Me këtë emër, në kuadër të Biznis Klubit “Ana e Malit”( BKA-së) në vitin 2013 u themelua ky ansambël me qëllim ruajtjen dhe kultivimin e vlerave kulturore dhe artistike të zonës së Anës së Malit. Kryetari

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 10 shkurt, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: një pjesë

Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË
Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË

“Në Ulqin ndihemi si në shtëpinë tonë. Falënderoj të gjithë ata që hapën shtëpitë dhe zemrat e tyre për mërgimtarët nga Kosova në vitin 1999”, tha Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu.

Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE
Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE

Zinxhir i njohur i dyqaneve ushqimore “Lidl” është i interesuar për hapjen e një objekti në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Me këtë rast, drejtuesit e asaj kompanie kanë biseduar me kryetarin e Komunës së

Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë
Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë

Me date 2 shkurt 2023 është bërë betonimi i pllakës së Qendrës së Komunitetit Krythë. Ky projekt është një investim që po mbulohet në tërësi nga diaspora e ketijë komuniteti. Objekti ka një sipërfaqe mbi