“Rasti parking 2”: HASANAGA KËRKON 35 MIJË EURO

Parking Ulcinj, UlqinPër shkak të lëshimeve dhe veprime të shumta të paligjshme gjatë prurjes së vendimit në fund të vitit 2012 që Bashkësisë islame ti jepet në shfrytëzim i vetmi parking i rregulluar në qytet, komuna e Ulqinit për dëmshpërblim duhet të paguaj 35 mijë euro, shkruan “Dan”.

Kjo gazetë shkruan që kaq është vlerësimi i dëmit të cilin e ka pësuar qiramarrësi i fundit Nexhad Hasanaga, i cili në fund të shkurtit të vitit 2012 ka dorëzuar të vetmen ofertë për qiramarrje një vjeçare të këtij parkingut.

Tenderi në ndërkohë është kontestuar nga ana e Sekretariatit për çështje komunale, edhe pse ai proces ishte kompetencë e Komisionit për prokurime publike.

“Është kontestuese që mua jashtë ligjit dhe me vullnet të disa njerëzve të fuqishëm të qytetit më është mohuar e drejta që një vit të shfrytëzojë këtë parking”, tha Hasanaga dhe shton që Gjykata administrative e Malit të Zi tre herë “për shkak të shkeljes së rregullave të procedurës, të drejtës materiale, kompetencës dhe vendosjes” ka anuluar vendimin e kryeadministratorit.

Kryeadministratori i tanishëm i Komunës Kapllan Muçaj me kërkesë të Hasanagës ka kërkuar nga Sekretariati i përmendur të arrijë ujdinë administrative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË
Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË

Kryeministri i Malit të Zi Dr Dritan Abazoviq tha se Ulqini më në fund do të ketë hotele me pesë yje. Siç deklaroi ai, “Sunny Palace” do të ndërtojë një hotel luksoz në vendin e ish “Galebit”, në të cilin

OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN
OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN

Edhe në mes te gushtit Ulqini shënon një vizitë të shkëlqyer, bëjnë të ditur nga Organizata Turistike. Siç theksohet, në rivierën e Ulqinit qëndrojnë 40.715 mysafirë, prej të cilëve rreth 80 për qind janë

Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA
Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA

Aktiviteti “Ditët e bamjes”, tradicionalisht për të pestën vit me radhë do të mbahet sonte, në sheshin Servantes në “Palata Venezia” në Kala, me fillim nga ora 20:00. Turistëve dhe të gjithë vizitorëve

Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE
Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE

  Nga Forca e re demokratike është kumtua që sot Asllan Llunji është emëruar Koordinator për Ulqin e Tivar në Ndërmarrjen të Mirat Detare. Asllani lindi në Tivar me 12.02.1992. Shkollën fillore e

Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT
Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT

Ajo që është pritur prej shtatë vitesh, ndërtimi i çerdhes së re në Fushën e Ulqinit, është në prag të realizimit. Për këtë projekt kredia është miratuar nga Banka për Zhvillim e Këshillit të Evropës,