Ratkoviq: SEZONI I MIRË ATËHERË KUR TË ZGJAS NHA PRILLI DERI NË NËNTOR

Sezoni turistik do të jetë e kënaqshme  atëherë kur të vijnë mysafirët nga tregjet kryesore eminente dhe kur ajo të zgjas nga prilli deri në nëntor, ka vlerësuar dekani i Fakultetit për biznes dhe turizëm në Budva, Rade Ratkoviq.

“Me efektet e sezonit turistik do të jemi të kënaqur kur të kthehemi në tregjet kryesore eminente evropiane. Akoma kemi dyndje të madhe e cila zgjatën shkurt në kulmin e sezonit turistik me mysafirë dominues nga Rusia”, tha Ratkoviq për agjencinë Mina-business.

Ai tha që të gjithë do të jenë të kënaqur atëherë kur të vijnë mysafirët nga Gjermania, Britania, Franca dhe shtetet skandinave.

“Për një gjë të tillë, duhet të përgatitemi në mënyrë organizative, me marketing dhe ofertë të mirë që të bëjmë organizim adekuat të menaxhimit të destinacionit dhe përmirësim radikal të imazhit të destinacionit”, mendon Ratkoviq.

Në këtë mënyrë, siç përfundoi ai, Mali i Zi do të kthehet në zonën e rezultatit pozitiv financiar në turizëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT
Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT

Në fillim të javës së ardhshme do të fillojë zbukurimi tradicional i Ulqinit në prag të festave të Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve. Siç mësojmë, qyteti do të dekorohet shumë më larmishëm se në vitet

Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Bernard Çobaj, së shpejti do të emërohet i ngarkuar me punë në Ambasadën e Malit të Zi në Prishtinë, mëson Portali Ul-info. Mali i Zi dhe Republika e Kosovës

Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA
Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA

  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do të shëndrrohet në një destinacion feste, festat e fundvitit do

Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit
Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë do të organizojnë veprimtarinë shkencore dhe jubilare “NJË KOMB – NJË GJUHË LETRARE”, me rastin e

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar