Reagimi: NREKIQ SHMANGI DISKUTIMIN RRETH NEGOCIATAVE

Ulcinj, Ulqin, Panorama“Është e pasaktë dhe e pavërtetë deklarata e kryetarit të PDS-së në Ulqin Loro Nrekiq që nuk është i njoftuar me pakënaqësinë e anëtarëve dhe simpatizuesve tanë mbas negociatave të udhëhequra keq për formimin e pushtetit lokal. Sepse, në çdo mbledhje të Këshillit ekzekutiv dhe komunal kishte bisedë edhe për këtë. Por, Nrekiq këtë e shmangu çdo herë, gjë që mund ta dëshmojnë të gjithë anëtarët e organeve partiake”, thuhet në reagimin e një pjese të anëtarëve të PDS-së dorëzuar medieve.

Theksohet që ato vazhdimisht kanë paralajmëruar për këtë rrjedhë të ngjarjeve dhe për këtë arsye janë drejtuar me shkrim kreut të partisë. “Tani presim përgjigjen e tyre”, thuhet në reagim dhe shtohet që 40 për qind e anëtarëve të Këshillit ekzekutiv dhe komunal të PDS-së kanë mbetur pa punë dhe jetojnë me vështirësi.

Përfundohet që udhëheqësia aktuale e PDS-së në Ulqin ka privatizuar partinë dhe funksionet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit