Realizimi i marrëveshjes së koalicionit: ZENKA DREJTOR I „KOMUNALJES”

Mehmed ZenkaKryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka do të jetë drejtori i ri i Ndërmarrjes publike “Veprimtari komunale”, mëson Portali Ul-info.

Këtë vendim mbrëmë e solli Këshilli drejtues i kësaj ndërmarrje, në krye të të cilit ndodhet Amir Hollaj.

Me emërimin e Zenkes, i cili në funksion do të fillojë të hënën, do të realizohet në pjesë e marrëveshjes së koalicionit për formimin e pushtetit në komunë të Ulqinit.

Përndryshe, Zenka më herët ishte nënkryetar i Komunës dhe drejtor i NP “Për mbrojtjen dhe kultivimin e egërsirave – Ulqin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…