Reis i BI dhe ambasadori turk në Ulqin: VIZITË XHAMATLIVE

Me rastin e muajit të madhëruar mysliman të Ramazanit në vizitë zyrtare Bashkësisë islame të Ulqinit të shtunën do të qëndroj reisi Rifat ef. Fejziq dhe ambasadori i Republikës së Turqisë në Mal të Zi Mehmet Nijazi Tanilir.

Për to do të shtrohet iftari, e namazi i përbashkët i teravisë do të falet në xhaminë e Namazgjah.

Nga Bashkësia islame kanë ftuar besimtarët që me praninë dhe faljen e tyre të përmbushin ibadetin e tyre.

Të mërkurën e ardhshme në Ulqin do të organizohet iftari për 500 veta nën organizimin e Bashkësisë islame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…