Renditja e politikanëve në Mal të Zi: ABAZOVIQ NË TOP PESË

Dritan Abazovic Parlament, Dritan Abazoviq ParlamentSipas hulumtimit që ka kryer gazeta „Dnevne novine“ deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq gjendet në mes të pesë politikanëve më me ndikim në Mal të Zi.

Para tij janë kryeministri Millo Gjukanoviq, Lideri i Frontit demokratik Miodrag Lekiq, shefi i Parlamentit dhe kryetari PSD Ranko Krivokapiq, si dhe kryetari i shtetit Filip Vujanoviq.

Në këtë hulumtim kanë marrë pjesë nëntë media të Malit të Zi dhe 14 gazetarë dhe redaktor të redaksisë së politikës.

Vendin e lartë në listë Abazoviqi, siç theksohet, e siguroj me qëndrimet forta të cilat pa problem i deklaron në publik. „Fuqishëm punon për fuqizimin e politikës ekonomike të Malit të Zi, ndërsa në orën e fundit kryeministrore ka kërkuar nga kryeministri Gjukanoviq të numëroj cilat aktivitete do ti ndërmarr Qeveria me qëllim të shfrytëzimit më të mirë të resurseve ekonomike në komunë të Ulqinit“, shkruajnë „Dnevne novine“ dhe citojnë Abazoviqin që „privatizimet në Ulqin nuk sollën efektet e paralajmëruara.“

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep