Rënie e numrit të mysafirëve në rivierën e Ulqinit: PLAZHET GJYSMË TË MBUSHURA

Numri i konsiderueshëm i vendeve të lira në Plazhet më e mëdha të Ulqinit, si dhe trafiku më pak i ngjeshur, tregon që në rivierën e Ulqinit erdhi deri tek rënia e ndjeshme e mysafirëve.

Si arsye kryesore për këtë situatë të pakënaqshme në mes të sezonit punëtorët turistik cekin qëllimin e mysafirëve nga Kosova dhe Bosnja e Hercegovina që Bajramin ta kalojnë në shtëpinë e vet, por edhe mungesa e pakuptueshme e ujit, që tashmë kufizohet me sabotimin ekonomik.

Pritet që një valë e madhe e turistëve do të vijë në rivierën e Ulqinit nga 10 gushti, ndërsa vizita jashtëzakonisht e mirë do të vazhdoj deri në fund të këtij muaji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë