Resulbegoviq: CUNGU PRAP IKU

Mbasi që të premten reagoi kryetari i Ulqinit Nazif Cungu, të shtunën me kumtesë ka reaguar nënkryetari i Komunës dhe lideri i PSD-së Selim Resulbegoviq. Reagimin e tij e japim në tërësi.

 

Cungu iku dhe për të tretën herë! Në vend që ti përgjigjet akuzave serioze nga ana e PSD-së ai vazhdon me plagjiatura, manipulime dhe insinuata, çka, duhet ta pranojmë, është e vetmja gjë që dinë të bëjë.

Prapë tema për “shkarkimin” tim si vija e fundit e mbrojtjes, apo shpëtimi nga situata e mjerueshme, në të cilën, me (mos)punën e vet, e ka pru vetveten.

Për këtë letër ligjërisht të pavlefshme, me të cilën edhe njëherë tregon, tashmë paditurinë e vetë antologjike, nuk dëshiroj të harxhoj fjalë.

Mungesa e përkrahjes për Raportit e (mos)punës së tij nga ana e asnjërit nga partnerët e koalicionit të cilët përbëjnë shumicën e cila e ka zgjedhur, që tani e sjell atë në pozitën e “ish kryetarit”.

Sa i përket thënieve për “dyshimet në lidhje me aktivitetet e mija të mundshme korruptive dhe interesat e mija personale” mezi pres që ta caktoi Kuvendin ku ai do të jetë në tapet, të jap llogari këshilltarëve dhe qytetarëve për punën e tij, interesat e tija personale dhe punët e tija të mundshme korruptive.

Nëse nuk ik edhe për të katërtën herë!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do