Resulbegoviq dhe Zenka: BESOJMË NË MARRËVESHJE ME PDS

Carsija, Ulqin, Ulcinj, Kalldrami, Kaldrma,Kryetari i Këshillit komunal të PSD Selim Resulbegoviq ka deklaruar që për atë parti opsioni më real është koalicioni me PDS, UDSH dhe koalicionin e Fatmir Gjekes.

“Besoj që në ditët e ardhshme do të merremi veshtë për koalicionin e partive qytetare dhe nacionale. Mendoj që kjo është zgjidhje më e mirë se sa propozimi që pushtetin ta formojnë partitë nacionale. Opsioni i dytë përfundimisht nuk ka shanse”, tha Resulbegoviq për “Dan”.

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar për “Pobjeda” që beson në rezultat pozitiv të bisedimeve me PDS. “Me liderin e PDS-së kemi folur për hyrje në koalicion. Besojmë në përfundim pozitiv të bisedimeve”, tha ai duke shtuar që do ti përgjigjet dhe ftesës të Forcës së re demokratike për bisedime.

Forca më herët është deklaruar që në bisedimet për formimin e pushtetit përparësi do ti jap UDSH-së dhe koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” të cilën e udhëheq Gjeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do