Resulbegoviq: LISTA JONË ËSHTË E VËRTETË QYTETARE (mund ti shifni emrat)

SDP, Selim Resulbegu Resulbegovic, PSDPartia socialdemokrate sot ka dorëzuar listën për zgjedhjen e këshilltarëve të KK Ulqin, ka deklaruar të shtunën në konferencën për shtyp kryetari i Këshillit të Ulqinit të kësaj parti Selim Resulbegoviq, dhe shtoi: „Si parti e vërtet qytetare në listë janë të përfshira të gjitha strukturat të cilat përbëjnë komunën e Ulqinit”.

Në listë janë të përfaqësuar qytetarët e të gjitha pjesëve të komunës tonë, këtu është kombinimi i rinisë dhe eksperiencës, aty janë të përfaqësuar absolutisht të gjitha fetë dhe kombet të cilat jetojnë në territorin e komunës tonë.

Kurioziteti i kësaj liste është që në të nuk ndodhen disa njerëz themelues të kësaj parti. Ato e kanë parë të nevojshme që vendin e vet të ja lëshojnë si të rinjve, ashtu dhe atyre nga të cilët pritet më shumë.

Në deklaratat e veta për opinion nuk jemi dhe nuk do të fshehemi pas numrave apo ekspertizës së këshilltarëve tanë. Në listë ndodhen magjistrat, arkitektët, inzhinjerët, punëtorët turistik, farmacistët, profesorët, punëtorët e kulturës, punëtorët shëndetsorë dhe studentët, kështu që nuk do ti prezantojmë një për një të gjithë individualusht sipas profesionit.

Lista jonë është e përbërë nga njerëzit të cilët me emër dhe mbiemër të vet, si dhe me autoritetin e vet garantojnë që ky qytet ka njerëz të cilët më mirë se të tjerët mund ta drejtojnë atë, tha Resulbegoviq.


 
Emri dhe mbiemri
1Selim Resulbegoviq
2Skender Elezagiq
3Ardian Kasneci
4Naser Resulbegoviq
5Vuksan Vuksanoviq
6Ćazim Hoxhiq
7Arsim Cucoviq
8Elvir Nikoçeviq
9Merita Subashiq-Shabanoviq
10Shefika Beqiragiq
11Flamur Taipi
12Almir Kolari
13Slagjana Knezheviq
14Nagja Gjakonoviq
15Halil Teliq
16Izet Kasnecoviq
17Muxheima Bambur
18Arbër Haxhibrahimi
19Minir Karamanaga
20Muhamed Nikeziq
21Nedim Hoxhiq
22Dragan Briskoviq
23Adilla Kurtoviq
24Elvedin Zaganjor
25Qemal Alosheviq
26Indira Axhemoviq-Durumbashiq
27Dijana Çaushiq
28Adem Hidriq
29Azra Mujiq
30Haris Hasanagiq
31Indira Ibriq
32Fejzi Hoxha
33Sabri-Abo Zejnelaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar

Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE
Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE

U lutemi që në kontejnerët për mbeturina shetpiake të mos hidhni materiale ndezëse apo material të ndezur. Në këtë rast patëm problem një eksplozion mbrenda kamionit për transportin e mbeturinave ku hiri

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte gazetari Ismet Kallaba, i cili për vijuesit e programit

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja e vizitës ishte detyra e tyre

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në periudhën prej orës 8 deri në 15,00 – Pistulli,