Resulbegoviq: NENEZIQ DHE JAKSHIQ FAJTORË PËR “OTRANT”

12_hotel_otrant_beach_ULCINJ_1Kryetari i Këshillit grevist të “Otrantit” Amir Resulbegoviq ka thënë që hoteli i Ulqinit i është shitur kompanisë “Barkli” duke iu falënderuar votave të ish ministrit të turizmit dhe ish administruesit të falimentimit të Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit”, Predrag Neneziq dhe Miomir Jakshiq.

Ai pohon që punëtorët e hotelit mbas ardhjes së ndërmarrjes “Argos” janë përzënë në rrugë, ndërsa janë sjell të rinjtë nga Kosova, Serbia dhe Maqedonia, të cilët nuk janë të lajmëruar.

I autorizuari i kompanisë Argos, Marko Hajdukoviq ka thënë që kjo firmë ka blerë patundshmërinë, e jo firmën. “Rreth 95 për qind të punëtorëve të Otrantit kanë marrë ofertën të punojnë në Argos, por ato e refuzuan këtë, sepse thanë që janë të punësuar në Barkli”, tha Hajdukoviq.

Ish administratori i falimentimit në “Rivierë të Ulqinit”, Miomir Jakshiq ka theksuar që në tender është ofruar tërë prona e firmës, me detyrim të mbajtjes së punëtorëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer