Resulbegoviq për “Vijesti”: HAJDINAGA LEGALIZOI PRONËN E CUNGUT

Selim-Resulbegoviq-SDPNënkryetari i komunës së Ulqinit Selim Resulbegoviq ka thënë për “Vijesti” që kryetari I komunës Nazif Cungu është dashur të mbroj pronën e shtetit, e jot a kthej në parkun e vet.

“Cungu si kryetar komune kishte mundësi të ndryshoj vendimin e paraardhësit të tij dhe Studimin e lokacionit ta drejtoj kryesisht në pronën e vet. “Ai se bëri një gjë të tillë sepse këto 32 mijë metër katror i ka dalje në bregun e Liqenit të Shasit. Në atë pjesë të pronës shtetërore me Studimin e lokacionit nuk është planifikuar asnjë lloj ndërtimi. Është e qartë që është ”zaptuar” dhe që Cungu, në vend të interesit të përgjithshëm, ka mbrojtur interesin e vet”, tha Resulbegoviq.

Ai nuk ka mundur të precizoi për çfarë arsye ish kryetari i komunës Gëzim Hajdinaga ka pru një Studim të tillë të lokacionit duke theksuar që nuk dëshiron të hyj në spekulime. “Atë e dinë ato dy. Si dhe kur Hajdinaga ka legalizuar objektet dhe pronën e kompanisë së Cungut”, theksoi Resulbegoviq.

Në pyetjen pse këshilltarët e PSD-së në Parlamentin komunal kanë votuar për Studimin e lokalitetit për Shas, ai tha që bëhet fjalë për painformim. “Ne nuk jemi gjeodet. Atëherë menduam që bëhet fjalë vetëm për pronë private”, përfundoj nënkryetari i komunës Selim Resulbegoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do