Resulbegoviq: QËNDROJ PAS POHIMEVE TË VETA RRETH SHASIT

Potpresjednik Opstine Ulcinj Selim Resulbegovic o znacaju puta Vladimir SukobinNënkryetari i Komunës së Ulqinit Selim Resulbegoviq ka deklaruar që qëndron tel të gjithë pohimet e veta rreth Studimit të lokacionit për Shas të cilat të shtunën në mbrëmje i ka thënë gjatë debatit televiziv.

“Me përfshirjen e pronës komunale, gjegjësisht shtetërore, në Studimin e lokacionit njeriu i parë i qytetit Nazif Cungu ka dëshmuar që prioritet i ka interesat personale, e jo interesat e përgjithshme”, tha Resulbegoviq.

Cungu ftoj sot prokurorin shtetëror që hollësisht të studioj këtë rast dhe që deri me 26 janar të lajmëroj a ka në të veprime të dyshimta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…