Revizioni: TË EVIDENTOHET PRONA SHTETËRORE NË KOMUNË TË ULQINIT

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitKomuna e Ulqinit ka obligim të ketë evidencë të posaçme të pronës së lëvizshme dhe të palëvizshme në kontabilitetin e vet, thuhet në Raportin e revizionit të Propozimit të buxhetit përfundimtar të komunës së Ulqinit për vitin e kaluar, i cili së shpejti do të gjendet para këshilltarëve.

Në këtë dokument theksohet që sekretariati përgjegjës në administratën komunale nuk ka vepruar sipas rregullores juridike, por vetëm ka kryer evidentimin e gjërave të lëvizshme me datë 31.12.2013.

Ligji për pronën shtetërore detyron që evidentimin e pronave të lëvizshme dhe të palëvizshme të cilët janë në pronën shtetërore, ku administratat lokale konsiderohen pronar të pronës shtetërore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…