Rezultat i pakujdesit: DIGJEN TETË RRËNJË ULLINJ

Ulliri, Maslina, Ullishta, MaslinadaZjarri i djeshëm tek Çinari në ullishtë kishte pasoja konkrete: u dogjën tetë rrënjë ullinj shekullor dhe rreth 2 mijë metër katror bimësi të ulët.

Vetëm aksioni i shpejtë dhe efikas i përfaqësuesve të Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit ka parandaluar përhapjen e zjarrit të shkaktuar nga pakujdesi dhe papërgjegjësia njerëzore.

Nga Shërbimi kanë apeluar tek të gjithë qytetarët që të jenë shumë të kujdesshëm kur ndezin zjarrin në të hapur, veçanërisht në Ullishtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…