Rezultatet e regjistrimit: SA BANORË, FAMILJE DHE BANESA JANË NË ULQIN

Sipas të dhënave paraprake, në territorin e komunës së Ulqinit jetojnë 23.881 banorë, mëson Portali Ul-info.

Kjo është 20 për qind më shumë se 12 vite më parë, kur në këtë bashki ishin të regjistruar 19.921 banorë.

Po ashtu regjistruesit kanë konstatuar se në Ulqin janë 6.431 amvisëri dhe se numri i banesave është 24.687.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…