Rikonstruksioni i rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimeve: KËTO DITË FILLON NDËRTIMI I REZERVUARIT “BRAJSHË”

Këto ditë më në fund do të fillojë puna për ndërtimin e rezervuarit të Brajshës me kapacitet të përgjithshëm prej 300 metrash kub, mëson Portali Ul-info.

Një pjesë më e vogël e kapacitetit të rezervuarit, i cili do të mbushet nga burimi i Millës dhe burimit të vet, do të përdoret nga popullsia vendase.

Vlera totale e këtyre punimeve, të cilat bëben në kuadër të projektit të rindërtimit të rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në komunën e Ulqinit, është 400 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë