Rikonstruktimi i dy shkollave: NË 2015 ME KUSHTE MË TË MIRA

shkolla e mesme Ulqin, srednja skola UlcinjNë Shkollën e mesme “Vëllazërim bashkim” dhe në Shkollën fillore “Marshall Tito” këto ditë kanë filluar punimet në aplikimin e masave të efikasitetit energjik, të cilët do të kushtojnë rreth një milion euro.

Afati për përfundimin e punimeve do të jetë pesë muaj, ndërsa i kryen konsorciumi Roaming, të cilin e përbëjnë katër ndërmarrje nga Nikshiqi.

Siç theksojnë nga Ministria e arsimit, në vitin 2015 këto institucione shkollore në Ulqin do të jenë të rikonstruktuara dhe me kushte më të mira për punë.

Më herët ky projekt është kryer edhe në Shkollën fillore “Boshko Strugar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…