Rikonstruktimi i Qeverisë: GJUKANOVIQ DO TË FTOJË EDHE LIDERËT E PARTIVE SHQIPTARE

Milo Djukanovic GjukanoviqPara rikonstruktimit të paralajmëruar të Qeverisë malazeze, kryeministri Millo Gjukanoviq do të ftojë në bisedime edhe kryetarët e partive nacionale të cilat në nivel shtetëror janë në koalicion me Partinë demokratike të socialistëve, mëson Portali UL-info.

Ato do të kërkojnë nga Gjukanoviqi që përfaqësuesi i tyre të jetë në krye të Ministrisë për të drejtat e njeriut dhe pakicave.

Sipas asaj çfarë ne mësojmë, kryetari i Qeverisë së Malit të Zi insiston që partnerët e tij të koalicionit fillimisht të plotësojnë vendet ndihmëse në ministri për të cilat më herët kanë treguar interes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci