Rikonstruktimi i rrugës: VOZITJA MË KOMODE NGA KRAVARI NË KRAJË

Rruga Rrashtishe-KrajeKëto ditë vijon rikonstruktimi i rrugës prej Kravarit kah Shtegvashi, gjegjësisht Kraja.

Punimet në sanimin e kësaj rruge të lënë me dekada pas dore po i kryen Drejtoria për komunikacion të Malit të Zi.

Në Komunë të Ulqinit pritet që më në fund të përfundojë procedura tenderike në mënyrë që të nis rikonstruktimi i rrugës prej Ulqinit në Krythë me gjatësi 13,5 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…